marți, 28 aprilie 2009

Atacul liberal din Senat

Inceputa cu o intarzire de o ora, sedinta de luni a Senatului nu a fost lipsita de o serie de atacuri, in special din partea PNL, la adresa actualei guvernari, dar si la adresa presedintelui Senatlui, Mircea Geoana.
Inscris la punctul "Declaratii politice", senatorul PNL Mircea Diaconu, i-a linistit pe colegii din PD-L si PSD, spunand ca nu va vorbi despre ordonanta de schimbare a directorilor din institutiile deconcentrate, desi "s-a facut o eroare care trebuie indreptata repede". "Au scapat directorii de gradinite", a declarat Mircea Diaconu.
Revenint la ideea de baza a declaratiei sale politice, Mircea Diaconu a adus in discutie motivul pentru care roseste cand aude pe strada oameni care discuta despre salariile senatorilor. Salariile mari palesc, insa, in fata celor pe care angajatii Senatului le iau. Si spune Mircea Diaconu cum a facut o solicitare la Directia Logistica a Senatului, unde directorul ia un salariu de doua ori mai mare decat indemnizatia pe care o ia el ca senator, solicitare referitoare la transferul unor bunuri scose din uz la Senat pentru a-si dota cabinetul parlamentar. Raspunsul, sustine senatorul PNL, a fost unul pe masura competentei si salariului de director la Directia Logistica: "Va informam ca ordonanta "x" a blocat achizitionarea de mobilier nou".
Avand un asemenea raspuns, Mircea Diaconu a cerut presedintelui Senatului, Mircea Geoana, sa indrepte situatia, chiar si salariala, a directorului, care cu atata "competenta" a putut da un asemenea raspuns.
Si unde mai pui ca directorul cu pricina nu e singurul din peisaj.

Niciun comentariu:

Trafic