sâmbătă, 25 aprilie 2009

„Pregatiti doua butoaie de vin pentru la toamna”



Acesta a fost mesajul presedintelui PSD, Mircea Geoana, catre locuitorii orasului Tg. Bujor, din judetul Galati. Aflat in vizita in judetul inconjurat de Dunare, Siret si Prut, seful social democratilor si-a exprimat dorinta de a avea in toamna, la Cotroceni, doua butoaie cu vinul „Printesa Covurluiului”, fabricat in statiunea viticola de la Tg. Bujor, pentru a sarbatori victoria in alegerile prezidentiale.
|nsotit de vicepremierul Dan Nica si de ministrul Agriculturii, Ilie Sirbu, Mircea Geoana a vizitat localitatile Tg. Bujor si Schela, iar mai apoi a participat la Conferinta Organizatiei Judetene a PSD, unde Dan Nica a fost reales in functia de presedinte. „Va multumesc pentru increderea pe care mi-ati acordat-o anul trecut cind am candidat in acest colegiu si eu sint mindru ca presedintele Mircea Geoana porneste cursa pentru prezidentiale de la Tg. Bujor”, a precizat Dan Nica.
„Mi-a atras atentia ca aici este o statiune viticola care are un vin, care se cheama Printesa Covurluiului. Eu va rog foarte mult sa puneti deoparte vreo doua butoaie pentru ca in noimebrie o sa am nevoie de vin sa sarbatorim victoria la prezidentiale”, a cerut Mircea Geoana locuitorilor din Tg. Bujor.
La Schela, Mircea Geoana a vorbit in fata a peste 800 de persoane, iar la final, rugat de o batrina sa-l asculte, a ajutat-o pe aceasta sa urce in biroul primarului unde i-a ascultat problemele. Batrina, vizibil jenata de faptul ca pantofii ii erau murdari de noroi, s-a descaltat la intrarea in primarie si a mers desculta la bratul presedintelui PSD.

Niciun comentariu:

Trafic